Nieuw schoolgebouw

Studeren op een Waddeneiland, omringd door water en natuur. Wie wil dat nou niet? Het kan op het MIWB op Terschelling! En wat het nog mooier maakt, is dat het schoolgebouw gloednieuw is. In 2019 heeft het gebouw een grote metamorfose ondergaan. Ook is er een moderne wooncampus voor studenten. Hiermee is het MIWB een inspirerende leeromgeving die klaar is voor de toekomst.

Unieke studieruimtes, lokalen en simulatorcentrum

Het schoolgebouw bestaat uit veel grote, lichte studieruimtes. Hier vind je veel werkplekken waar je kunt werken aan studieopdrachten. De aparte glazen ruimtes zorgen ervoor dat je in alle rust met je projectgroep aan de slag kan. Ook zijn er moderne theorie- en practicumlokalen en is er een groot restaurant voor ontbijt, lunch en avondeten. Vanuit de studieruimtes, het restaurant en een aantal lokalen heb je ook nog een prachtig uitzicht op zee!

De praktijklokalen hebben de vorm van een ‘atelier’ gekregen. Dit is een grotere ruimte waar je in groepen aan opdrachten uit de praktijk kunt werken. Het simulatorcentrum heeft een upgrade gekregen met een nieuwe brugsimulator met 240 graden projectie. Hier leer je het echte varen!