Samenwerken met European Studies

Van Europese Unie tot Europees beleid. Van diplomatie tot internationale handel; bij European Studies duiken we in actuele, internationale vraagstukken voor een bijdrage aan Europa.

We werken veel samen met overheidsorganisaties en het bedrijfsleven. Voor én samen met hen voeren onze studenten, docenten en onderzoekers diverse onderzoeks- en praktijkopdrachten uit. Bijvoorbeeld de huidige ontwikkeling van een monitorings­tool voor het Europa Pact Fryslân (EPF). Hierin werken provincie, gemeenten en hogescholen samen om de kansen op Europese projecten in de regio te vergroten. Met het monitorinstrument kunnen we beter inschatten of een project potentie heeft een Europees project te worden, waar kansen liggen, wat succesfactoren zijn en wat de impact is van Europese projectverwerving in de regio. Ook het bedrijfsleven heeft baat bij deze data.

Heb je ook een opdracht voor ons of wil je meer informatie over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Samenwerken? Neem contact op.

Heb je een uitdagende praktijk- of onderzoeksopdracht, vraagstuk en/of stageplek voor onze aankomende hbo-professionals of onderzoekers European Studies? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Sidony Venema werkveld ES
Sidony Venema, Lobbyist provincie Flevoland in Brussel

“Ik werk veel en graag met stagiairs van Thorbecke. Ze weten van aanpakken, houden zich aan deadlines en hebben goede praktische vaardigheden.”