Samenwerken met Thorbecke Academie

Snel schakelen en slim innoveren is voor organisaties essentieel. Vooral in de snel veranderende wereld. De Thorbecke Academie helpt organisaties hier graag bij.

Dat begint bij een onderwijsaanbod dat aansluit bij de actuele ontwikkelingen en uitdagingen. Daarnaast kan elke organisatie binnen de sector Recht, Bestuur en Veiligheid bij ons terecht voor innovatief onderzoek, enthousiaste stagiairs, of een frisse blik op een vraagstuk. En daarmee is de professional van de toekomst ook geholpen. Immers, de beste plek om te leren is in de praktijk.

Daarom zijn wij partner voor het werkveld 

  • Actuele vakkennis: Profiteer van de kennis en kunde van bevlogen studenten, betrokken docenten én grensverleggende onderzoekers. En help ons die kennis te verrijken door met vraagstukken van jouw organisatie aan de slag te gaan. Een ideaal partnerschap!
  • Sterk netwerk: Samen kom je verder en dat geldt zéker voor een samenwerkingsvorm tussen opleidingen en werkgevers. Leg nieuwe contacten die jouw organisatie helpen met verbetering, groei en innovatie.
  • Denkkracht van studenten: Onze studenten leren out-of-the-box te denken en grensverleggende oplossingen te ontwerpen. Met hun frisse blik en actuele kennis zijn ze een verrijking voor elke organisatie.
  • Grensverleggend: Of je nu voor de overheid, in het mkb of bij een multinational werkt, internationale oriëntatie en interculturele samenwerking worden steeds belangrijker. Internationalisering speelt een grote rol in alles wat we doen.
Sidony Venema werkveld ES
Sidony Venema, Lobbyist provincie Flevoland in Brussel

“Ik werk veel en graag met stagiairs van Thorbecke. Ze weten van aanpakken, houden zich aan deadlines en hebben goede praktische vaardigheden.”

Samenwerken? Neem contact op.

Heb je een uitdagende opdracht of ben je op zoek naar een student of onderzoeker die houdt van aanpakken? Bied een stage-/werkplek of praktijkopdracht aan voor aankomende hbo-professionals of onze onderzoekers! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.