Samenwerken en onderzoeksmogelijkheden

Welkom bij de Thorbecke Academie, waar onderwijs, onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten. Wij zetten ons in voor een toekomstbestendige samenleving door middel van innovatief onderzoek en nauwe samenwerking met de publieke en private sector. 

Onze academie is een broedplaats voor kennis, met een sterke focus op digitale veiligheid, vitaal bestuur en actuele maatschappelijke vraagstukken. Ontdek hoe wij samen met jou het verschil kunnen maken. 

We bieden diverse mogelijkheden voor samenwerking en onderzoek, afgestemd op de behoeften van organisaties en instellingen binnen de publieke en private sector. Je kunt op verschillende gebieden met ons samenwerken:

Daarom zijn wij partner voor het werkveld 

  • Actuele vakkennis: Profiteer van de kennis en kunde van bevlogen studenten, betrokken docenten én grensverleggende onderzoekers. En help ons die kennis te verrijken door met vraagstukken van jouw organisatie aan de slag te gaan. Een ideaal partnerschap!
  • Sterk netwerk: Samen kom je verder en dat geldt zéker voor een samenwerkingsvorm tussen onze opleidingen, onderzoekers, en werkgevers. Leg nieuwe contacten die jouw organisatie helpen met verbetering, groei en innovatie.
  • Denkkracht van studenten: Onze studenten leren out-of-the-box te denken en grensverleggende oplossingen te ontwerpen. Met hun frisse blik en actuele kennis zijn ze een verrijking voor elke organisatie.
  • Grensverleggend: Of je nu voor de overheid, in het mkb of bij een multinational werkt, internationale oriëntatie en interculturele samenwerking worden steeds belangrijker. Internationalisering speelt een grote rol in alles wat we doen.