Coming Clean (serious game)

Ontdek de opwindende wereld van Coming Clean, waar leren een avontuur op zich is! Hier ontwikkel je interactief de kunst van het doelgericht zoeken en versterk je jouw kritische denkvaardigheden. Dit is het vermogen om informatie objectief te onderzoeken en beoordelen. Deze vaardigheden zijn al handig in het dagelijks leven en van onschatbare waarde bij studieopdrachten.   

Het verhaal

Onderzoeker Julia wordt dood gevonden in het kantoor van Clean Energy. Julia heeft mogelijk een onuitputtelijke bron van schone energie gevonden. Had zij een verborgen agenda? Help Leon Warren bij het maken van een strategie om de brute moord op Julia te onderzoeken. Wat waren de motieven en welke bronnen zijn nodig om dit moordmysterie op te lossen? Dompel je onder in de wereld van Coming Clean en wordt informatievaardiger met deze serious game.

Voor wie?

Coming Clean is een open-source videogame, gratis en toegankelijk voor zowel studenten als professionals die hun onderzoeksvaardigheden willen aanscherpen. (CC BY-NC 4.0 AKTE) De speeltijd is minimaal 60 minuten. Kun jij het sneller? 

Hoe kan ik het spelen?

Kies de juiste versie van de game (400MB) 

Windows  of Mac

  • open het bestand op je laptop of PC (klik evt op More info en run anyway)
  • Installeer de game
  • ... en speel!

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met bibliotheek via library@nhlstenden.com

Locaties en contact

Afbeelding
moordspel iemand knielt bij moord