Schrijfcentrum

Het schrijfcentrum biedt begeleiding door schrijftutoren bij het maken van schrijfopdrachten (zoals scripties, verslagen en rapporten). Denk hierbij aan de structuur van de tekst, opbouw van de zinnen etc.

Wat niet?

Een schrijftutor corrigeert niet je tekst en kijkt niet je scriptie na. Over de inhoud praat je met je docent of begeleider. 

Voor wie?

Het schrijfcentrum is voor alle studenten van NHL Stenden Hogeschool. Een gesprek met een schrijftutor kan eenmalig zijn, maar er kunnen ook vervolgafspraken worden gemaakt.

Meld je aan

Daarnaast bieden we in Leeuwarden inloopspreekuren en workshops aan. In periode 4 kun je op vrijdag 12 mei 13.00 - 14.30 de workshop Spreektaal vermijden volgen (opgave: jose.bruining@nhlstenden.com). Ook kun je in periode 4 bij het StudentSuccesCentrum in een cursus van drie bijeenkomsten leren hoe je slim je schrijfproces plant aan de hand van concrete tussenstappen om zo de deadline te halen. Schrijf je daarvoor via deze link in: https://tinyurl.com/vanopdrachtnaartekst.

Er zijn op drie momenten wekelijkse inloopspreekuren (afgezien van de vakanties en feestdagen). Dinsdag 16.00 - 17.30, woensdag 14.00 - 16.00 en vrijdag 10.00 - 12.00. De inloopspreekuren vinden plaats op Rengerslaan 10 in D.0039 (in de ruimte van X Honours, loop door de deur bij de rode vlag achter de koffiebar in de centrale hal, zie ook de posters op de deur).

Writing Center Emmen
Walk-in 9.00 - 12.00
Dinsdag en donderdag

Schrijftips

Via deze link kom je bij de Blackboardcourse van het Schrijfcentrum met alle actuele informatie.

Op de volgende websites vind je schrijftips:

Informatie en contact 

Het schrijfcentrum is een dienst van de NHL Stenden Bibliotheek.
Vragen over het schrijfcentrum?
Mail of bel 058-2511755