Gretha Trinks aan het woord

"Wie aan het CJIB denkt, denkt gelijk aan onze paarse enveloppen. Maar we zijn zoveel meer dan een incassobureau. Veel studenten hebben geen idee dat wij regelmatig in de rechtbank aanwezig zijn. Of de uitdagingen op het gebied van privacyrecht. We werken met veel ketenpartners en wisselen persoonsgegevens uit. Zorgvuldigheid en veiligheid staan daarbij voorop."

Gretha Trinks aan het woord
Manager juridisch team CJIB

“De frisse blik van studenten is zeer welkom”

"Met uitdagende stages willen we toekomstige hbo-juristen laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ik heb binnen het CJIB veel contacten om nog meer stageplekken te creëren. Zeker met de huidige krappe arbeidsmarkt willen we als organisatie de deuren openzetten voor nieuw talent. We willen niet meer wachten tot kersvers afgestudeerde hbo-juristen bij ons aankloppen. Daarom zijn we in 2022 samen met ander overheidsorganisatie gestart met een juridische tafel. Ook hier staat samenwerking met het onderwijs als speerpunt op de agenda."

"Om mee te denken over de hbo-jurist van de toekomst zit ik in de werkveldadviescommissie van NHL Stenden. Zo zijn er korte lijntjes met de opleiding en verbinden we de praktijk met het onderwijs. Het contact is erg prettig. Samen met docenten en studenten ontwikkelen we interessante onderzoeksvragen en afstudeerprojecten voor stagiairs, waar wij als organisatie ons voordeel mee doen. De frisse blik van studenten is zeer welkom. Ik merk dat ook collega's die nieuwe energie op de werkvloer enorm waarderen. Kortom: een win-winsituatie!"

Ook samenwerken met met de opleiding HBO-Rechten? Neem contact op.

Heb je een uitdagende praktijk- of onderzoeksopdracht, vraagstuk en/of stageplek voor onze aankomende hbo-professionals of onderzoekers HBO-Rechten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!