Studeren bij de Thorbecke Academie

Kies jij voor een opleiding van de Thorbecke Academie? Dan ga je studeren aan een instituut dat je uitdaagt jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Je krijgt alle mogelijkheden om de wereld van overheidsmanagement te leren kennen. Van binnen en van buiten. In Nederland maar net zo goed internationaal. Jouw ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van je vakgebied en je omgeving.

Onderwijssysteem

Een opleiding volgen aan de Thorbecke Academie betekent studeren volgens een uitdagend onderwijsconcept: Design Based Education (DBE). Simpel gezegd: leren door te doen. Samen met medestudenten en bedrijven en instellingen uit het werkveld werk je in de praktijk aan actuele vraagstukken.

Meer informatie

Studiefaciliteiten

De Thorbecke Academie bevindt zich op de campus van NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. In een modern gebouw, met veel licht en ruimte. Hier vind je alle faciliteiten die je voor je studie nodig hebt. Zoals werkplekken, snellaadpunten voor je telefoon en laptop en natuurlijk overal draadloos internet.

Meer informatie

Studiegenootschap Trias Politica

Ook buiten je opleiding zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Sluit je aan bij studiegenootschap Trias Politica en doe mee aan leuke activiteiten, volg interessante gastcolleges en bouw een enorm netwerk op. Zo haal je net dat beetje meer uit je studententijd!

Meer informatie