Samenwerken met Integrale Veiligheidskunde

Veiligheid is een actueel thema voor zowel bedrijf als overheid. Denk aan crisisbeheersing bij evenementen, cybersafety in organisaties, sociale veiligheid in wijken en arbo & milieu veiligheid binnen bedrijven. Onze veiligheidsdeskundigen hebben een brede blik op het hele domein. Op beleidsniveau helpen we organisaties met hun veiligheidsvraagstukken. We hebben partnerschappen met o.a. de politie, defensie, veiligheidsregio’s, de voedselindustrie en gemeenten. Ook met ons samenwerken? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

Leerbedrijf Digitalisering en Veiligheid

Ons leerbedrijf behandelt alle (digitale) veiligheidsvraagstukken van het werkveld en koppelt opdrachtgevers aan de juiste studenten. Er zijn veel mogelijkheden voor jouw veiligheidsvraagstuk. Denk aan het ontwikkelen van een (cyber)crisisoefening, een praktijkgericht onderzoek, het maken van een workshop, cyber escape room, informatieve podcast of het uitvoeren van een cyberexperiment. Samen met jou kijken we naar de beste manier om antwoord te krijgen op het vraagstuk of probleem van jouw organisatie. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. 

Projecten

Bekijk hieronder een aantal projecten die we voor en samen met het werkveld doen.

Stage IVK

Meewerk- en afstudeerstage

Met het aanbieden van een stageplek investeer je in de toekomst! Je helpt studenten om hun onderzoeks- en adviesvaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. Tegelijkertijd krijg jij hulp bij jouw veiligheidsvraagstuk en profiteer je van de theoretische kennis die onze studenten meebrengen. Een absolute win-win. En wie weet slaat jouw organisatie hiermee zelfs een nieuwe werknemer aan de haak!

Samenwerken met Integrale Veiligheidskunde? Neem contact op.

Heb je een uitdagende opdracht, vraagstuk en/of stageplek voor onze aankomende hbo-professionals of onderzoekers Integrale Veiligheidskunde? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!