Samenwerken met Bestuurskunde-Overheidsmanagement

Binnen de opleiding Bestuurskunde-Overheidsmanagement werken wij veel samen met overheidsorganisaties en het bedrijfsleven. Voor én samen met hen voeren onze studenten, docenten en onderzoekers diverse praktijkopdrachten uit. Denk hierbij aan onderzoek naar de politieke- en maatschappelijke betrokkenheid onder burgers en onderzoek naar de samenwerking tussen verschillende (semi)- overheidsorganisaties en het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Maar ook het ontwikkelen van creatieve, innovatieve en praktisch toepasbare oplossingen om ambtenaren en politici in Noord-Nederland te ondersteunen bij het uitvoeren van hun beleidsplannen.

Heb je ook een opdracht voor ons of wil je meer informatie over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Projecten

Bekijk hieronder een aantal projecten die we in opdracht van het werkveld hebben uitgevoerd.

Samenwerken? Neem contact op.

Heb je een uitdagende praktijk- of onderzoeksopdracht, vraagstuk en/of stageplek voor onze aankomende hbo-professionals of onderzoekers Bestuurskunde-Overheidsmanagement? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Burgemeester Marga Waanders

“De Thorbecke Academie legt de basis in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van toekomstige bestuurskundigen."

Burgemeester Marga Waanders van de gemeente Waadhoeke vindt het belangrijk dat goed opgeleide jongeren het bestuurlijk apparaat versterken. Mede om die reden twijfelde ze geen moment toen ze acht jaar geleden werd gevraagd als voorzitter van de werkveldadviescommissie van de opleiding Bestuurskunde-Overheidsmanagement van de Thorbecke Academie.