Afbeelding
header
Afbeelding
header

Creative Business Tomorrow

Werk jij in de media? Of ben je geïnteresseerd in de media-industrie? Dan is het live event ‘Creative Business Tomorrow’ iets voor jou! Vanuit het ‘grootste medialab van Nederland’, staat op donderdag 20 januari de mediasector in de spotlights. In samenwerking met Faber Audiovisuals NEP Live Events zendt de opleiding Creative Business de hele dag online talks en talkshows uit over de toekomst van het kleurrijke medialandschap.

Mediaprofessionals uit alle windstreken gaan met elkaar in gesprek over uiteenlopende onderwerpen, zoals: ‘music’, ‘digital media’ en ‘publishing’. Hoe zien professionals hun sector veranderen door tijdgeest en voortschrijdende technologie? Studenten vervullen de rol van 'sidekick' en zijn de stem van de thuiskijkers. Voor jou een unieke kans om je vragen te stellen!

Aanmelden

Meld je nu gratis aan! Na registratie kun je het hele event (of onderdelen ervan) via de livestream meebeleven. De link voor de live-stream van het event ontvang je per-email op de dag ervoor!

Programma

9.30                 TALKSHOW OVER CREATIVE BUSINESS IN DE REGIO FRIESLAND  met media cultuur ondernemer Liselot Jaspers Focks, Siebe Annema van Media Innovatie Campus Leeuwarden, Cees Jan Faber of Faber Audiovisuals en Academie Directeur Communicatie en Creative Business Patrick Bemelmans.

11.00               TALK VAN JARNO DUURSMA technologie-expert, publicist, trendwatcher en spreker op het gebied van digitale technologie.

12.00               LUNCHWANDELING MET EEN BROODJE PODCAST met Huibert Scholtens, Chef Digitaal en Podcasts bij BNR en Creative Business docent Hidde Bruinsma.

13.00               TALKSHOW OVER DE TOEKOMST VAN DE MUZIEKINDUSTRIE met CEO van The Media Nanny José Woldring, Vice President Sony Music Partnerships GSA Lars Bendix Düysen, artiestenmanager Marcel Duzink, en muzikant, artiestenmanager en docent muziekmanagement op NHL Stenden Andries van Wieren.

14.15               TALKSHOW PUBLISHING met Ben van der Burg, IT-ondernemer, podcastmaker (De Technoloog) en columnist op BNR nieuwsradio, Carolien Vader van de Bladendokter en Carlijn Postma, bingemarketeer en contentmaker voor merken.

15.30               TALKSHOW CREATIVE BUSINESS TOMORROW, CONCLUSIE met Ben van der Burg, IT-ondernemer, podcastmaker (De Technoloog) en columnist op BNR nieuwsradio, media cultuur ondernemer Liselot Jaspers Focks, Peter Wiegman van Het Media Loket en marketingdocent Hanita van der Schaaf.