Infoavond

Infoavond Werken & Studeren

Wil jij werken en studeren combineren? Of heb je de ambitie om (weer) te studeren? Ben je geïnteresseerd in een deeltijd- of duale opleiding of een cursus? Kom dan op dinsdag 26 november tussen 18.00 en 21.00 uur naar de Infoavond van NHL Stenden Hogeschool en zet de volgende stap om jouw ambities waar te maken!

Programma

De Infoavond bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Informatiemarkt
  • Klassikale voorlichtingen van bachelors, associate degrees en masters
  • Workshop ‘tips van een deeltijdstudent’
  • Advies op maat van een studieadviseur, decaan en toelating coördinator
  • Antwoord op al jouw vragen tijdens gesprekken met docenten en studenten

Aanmelden

Het is nog niet mogelijk je aan te melden voor de Infoavond Werken & Studeren op 26 november. Wil je een e-mail ontvangen wanneer je je kunt aanmelden voor de Infoavond? Laat dan je gegevens achter.

Inspringen op verandering geeft energie

Belangrijke keuzes in je leven brengen je soms veel verder dan je van tevoren dacht. Of van plan was. Zo was het ook voor Pytsje Buist-Spoelstra (49). Zij liet zich bijscholen toen haar functie op het vmbo een tweedegraads bevoegdheid vereiste.

Lees haar verhaal

Weer studeren, maar geen tijd?

Wil jij een deeltijdstudie oppakken, maar twijfel jij of je genoeg tijd hebt om naast je werk te studeren? Met deze 5 tips past het in jouw agenda!

Bekijk de tips

6 tips om jouw deeltijdstudie te bekostigen

Jij wilt weer studeren, maar er is nog één kleine drempel: de financiën. Gelukkig zijn er enkele regelingen en subsidies waar jij als toekomstige deeltijdstudent gebruik van kunt maken. Wij zetten de mogelijkheden graag op een rijtje.

Bekijk de tips

Het roer om

Droom jij stiekem van een carrièreswitch, maar twijfel je nog of een deeltijdstudie iets voor jou is? In deze rubriek laten we je zien dat een flexibele deeltijdstudie bij iedereen past. Zo ook bij Maaike van Dijk (56) die nu opleiding Social Work volgt.

Lees haar verhaal