Infoavond

Infoavond Werken & Studeren

Na een relaxte zomervakantie zijn we met frisse moed gestart met de alledaagse dingen zoals werk en dagelijkse beslommeringen. Na een drukke dag ben je op weg naar huis en vraag je jezelf af: ‘Is dit het nou?’. Wuif je die gedachte dan weg of ga je kijken wat je met lang gekoesterde ambities en dromen kunt doen? Stel dit niet langer uit. Er is zoveel mogelijk om jezelf te ontwikkelen. Zoals een deeltijd- of duale studie of een passende cursus. Laat je inspireren door onze deeltijd student René en bezoek de Infoavond Werken & Studeren. Kijk welke deeltijd- of duale opleiding en/of cursus bij je past.

Wat, waar en wanneer?

Kom dinsdagavond 26 november tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar de Infoavond Werken & Studeren. Laat je inspireren in de studiemogelijkheden en maak kennis met verschillende opleidingen. Hak de knoop voor jezelf door en start in september of februari vol energie aan een nieuwe studie!

Bij de Infoavond ontdek je hoe je jouw studie met flexibel studeren richting kunt geven. En welke deeltijd- of duale studie bij jouw ambities past. Er zijn voorlichtingen in Leeuwarden, Emmen, Amsterdam en Assen. 

Programma

De Infoavond bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Informatiemarkt
  • Klassikale voorlichtingen van bachelors, associate degrees en masters
  • Workshop ‘tips van een deeltijdstudent’
  • Advies op maat van een studieadviseur, decaan en toelating coördinator
  • Antwoord op al jouw vragen tijdens gesprekken met docenten en studenten

Inspringen op verandering geeft energie

Belangrijke keuzes in je leven brengen je soms veel verder dan je van tevoren dacht. Of van plan was. Zo was het ook voor Pytsje Buist-Spoelstra (49). Zij liet zich bijscholen toen haar functie op het vmbo een tweedegraads bevoegdheid vereiste.

Lees haar verhaal

Weer studeren, maar geen tijd?

Wil jij een deeltijdstudie oppakken, maar twijfel jij of je genoeg tijd hebt om naast je werk te studeren? Met deze 5 tips past het in jouw agenda!

Bekijk de tips

6 tips om jouw deeltijdstudie te bekostigen

Jij wilt weer studeren, maar er is nog één kleine drempel: de financiën. Gelukkig zijn er enkele regelingen en subsidies waar jij als toekomstige deeltijdstudent gebruik van kunt maken. Wij zetten de mogelijkheden graag op een rijtje.

Bekijk de tips

Het roer om

Droom jij stiekem van een carrièreswitch, maar twijfel je nog of een deeltijdstudie iets voor jou is? In deze rubriek laten we je zien dat een flexibele deeltijdstudie bij iedereen past. Zo ook bij Maaike van Dijk (56) die nu opleiding Social Work volgt.

Lees haar verhaal