Infoavond Werken en Studeren Juno 2020

Online Infoavond Werken & Studeren

Heb je de online Infoavond Werken & Studeren gemist? Wat jammer, maar geen paniek! Registreer je snel en ontvang de online link waarmee je t/m 30 juni alle voorlichtingsvideo’s nog eens op je gemak terug kunt bekijken. Daarnaast kan je nog altijd online contact leggen met de opleiding van je voorkeur.

Hak de knoop door en start in september of februari vol energie aan een nieuwe uitdaging! Ontdek welke deeltijd- of duale hbo-studie bij jouw ambities past.

  • Ontdek de hbo-opleiding die bij je ambities past
  • Krijg advies van een studiekeuzeadviseur
  • Tips van een deeltijd student

Wat en wanneer?

Wat

Online Infoavond
Werken & Studeren
Duale & deeltijdopleidingen

Wanneer

Dinsdag 23 juni - dinsdag 30 juni

Hoe laat?

17:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Het formulier is gesloten

Studeren in de praktijk

Werken in de zorg is niet makkelijk, dat Weet Marissa als geen ander. Maar ze heeft er een enorme passie voor en blijft zich daarom graag ontwikkelen. Of en zo ja hoe zij in deze periode studie en werk combineert, zie je in deze video!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk tijdens de online Infoavond Werken & Studeren op dinsdagavond 23 juni de online presentaties of stel direct een vraag aan onze docenten tijdens Vraag & Antwoord sessies. Meld je aan voor de Online Infoavond Werken & Studeren en ontvang het programma.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook alvast de ervaringen van deeltijd studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Vind je het lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel je praktische vragen aan Student Info tijdens een live Vraag & Antwoordsessie.

Werken en studeren, hoe doe je dat nu?

marissa-van-der-walle

”Ik leer wat er echt toe doet voor onze bewoners”