Infoavond

Infoavond Werken & Studeren

Wil jij binnenkort met een nieuwe studie beginnen? De zomer lekker in gaan omdat je weet dat je na de vakantie met een nieuwe uitdaging begint? Kom dan dinsdag 18 juni tussen 18:00 uur en 21:00 uur naar de Infoavond Werken & Studeren. Daar maak je kennis met verschillende opleidingen of vind je juist meer informatie. Kijk welke opleiding bij jouw ambities past, hak de knoop voor jezelf door en start in september vol inspiratie aan een nieuwe studie!

Bij de Infoavond ontdek je ook of en hoe je jouw studie met flexibel studeren richting kunt geven en welke deeltijd- of duale studie bij jouw ambities past. Er zijn voorlichtingen in Leeuwarden, Emmen en Amsterdam.

Wat, waar en wanneer?

Leeuwarden

Rengerslaan 10
18.00 - 21.00 uur

Programma

Emmen

Van Schaikweg 94
18.00 - 21.00 uur

Programma

Amsterdam

Jollemanhof 5
18.00 - 21.00 uur

Programma

Aanmelden

Meld je nu aan voor de  Infoavond Werken & Studeren op 18 juni 2019.

Inspringen op verandering geeft energie

Belangrijke keuzes in je leven brengen je soms veel verder dan je van tevoren dacht. Of van plan was. Zo was het ook voor Pytsje Buist-Spoelstra (49). Zij liet zich bijscholen toen haar functie op het vmbo een tweedegraads bevoegdheid vereiste.

Lees haar verhaal

Weer studeren, maar geen tijd?

Wil jij een deeltijdstudie oppakken, maar twijfel jij of je genoeg tijd hebt om naast je werk te studeren? Met deze 5 tips past het in jouw agenda!

Bekijk de tips

6 tips om jouw deeltijdstudie te bekostigen

Jij wilt weer studeren, maar er is nog één kleine drempel: de financiën. Gelukkig zijn er enkele regelingen en subsidies waar jij als toekomstige deeltijdstudent gebruik van kunt maken. Wij zetten de mogelijkheden graag op een rijtje.

Bekijk de tips

Het roer om

Droom jij stiekem van een carrièreswitch, maar twijfel je nog of een deeltijdstudie iets voor jou is? In deze rubriek laten we je zien dat een flexibele deeltijdstudie bij iedereen past. Zo ook bij Maaike van Dijk (56) die nu opleiding Social Work volgt.

Lees haar verhaal