Openingsfestival Kenniswerkplaats Onbegrepen gedrag Friesland

We nodigen u van harte uit om samen met ons de officiële opening van de Kenniswerkplaats Onbegrepen gedrag bij te wonen tijdens het Festival Onbegrepen gedrag op 16 mei 2024!

In een tijd waarin de provincie Friesland geconfronteerd wordt met groeiende uitdagingen rondom onbegrepen gedrag, waarbij psychische problemen en verslaving een prominente rol spelen, is de Kenniswerkplaats Onbegrepen gedrag een welkome ontwikkeling. De Kenniswerkplaats wordt een ‘broedplaats’ waar leren begrijpen en elkaar verstaan centraal staat. En dit festival is daarvan de aftrap! We organiseren een middag vol ontmoetingen, inspirerende sprekers en gesprekken, muziek, herstelverhalen en interactieve sessies. 

Programma

  • 13:00u Opening 
  • 13:30u Spreker René van Collem
  • 14:20u Workshopronde 1
  • 15:00u Pauze/intermezzo
  • 15:15u Workshopronde 2
  • 16:15u In gesprek:
  • 17:00u afsluiting en verdere ontmoeting. 

We organiseren een middag vol inspirerende sprekers en gesprekken, muziek, ervarings- en herstelverhalen en interactieve workshops. Tussendoor is er ruimte voor ontmoeting, vragen en delen & geniet u van de muziek van Sjoerd Steegstra

In de workshops benaderen we onbegrepen gedrag vanuit verschillende perspectieven, van individu tot samenleving en alles daartussen, en zoeken we de verbinding.
De workshops worden onder ander verzorgd door relatie- en systeemtherapeut Téo Visser, lector Sociale Kwaliteit Jolanda Tuinstra en familie-ervaringsdeskundige Sietske van der Weg.
Binnenkort ontvangt u het volledige programma van workshops met mogelijkheid tot inschrijving.

Meld u aan!

En beleef met ons een middag vol ontmoetingen, inspirerende sprekers, muziek, herstelverhalen en interactieve sessies.