Afbeelding
speeddate 14 februari 2024
Afbeelding
SPEED-DATE-14-FEB-2024

Speeddate-avond zorg & welzijn

NHL Stenden organiseert een speeddate-event voor werkgevers en werknemers op het gebied van zorg en welzijn. Een mooie kans voor werkgevers in zorg en welzijn en toekomstige werknemers om elkaar te leren kennen. 

Interesse om je te laten om- of bijscholen in zorg en welzijn? Of wil jij in contact komen met potentiële werknemers die voor je kunnen komen werken? Kom dan naar de speeddate-avond op 14 februari 2024. Tijdens deze avond komen werkgevers en geïnteresseerden met elkaar in contact.

Speeddaten met toekomstige werknemers

Met deelname aan dit speeddate evenement vergroot je als werkgever de kans om geschikte kandidaten te werven voor jouw organisatie. Ga voor een match en meld je aan voor het event.  

Om- en bijscholen voor werkzoekenden

Op het matchingsevent kun je ook op speeddate met de deeltijdopleidingen die NHL Stenden aanbiedt op het gebied van Zorg & Welzijn. Misschien ben je al actief in de zorg of in het sociale domein en wil je je verder ontwikkelen en doorgroeien in je werk? Of ben je op een punt beland in je huidige werk waarop je denkt: ‘is dit alles’? En wil je de stap maken naar een betekenisvolle toekomst in zorg en welzijn? Ga voor een match en meld je aan.

Aanmelden Speeddate-avond

Woensdag 14 februari 2024
Van 19.00 uur tot 21.00 uur
Locatie: Leeuwarden, Rengerslaan 10

Programma

Wat mag je verwachten op 14 februari? 

  • Kom alles te weten over de mogelijkheden om je om- of bij te scholen in de sector zorg en welzijn. 

  • Ontmoet medekandidaten die interesse hebben om te starten met een opleidingstraject  

  • Ontmoet je toekomstige werkgever 

  • Ontvang tips en adviezen over een carrierswitch 

Kortom: ontdek jouw mogelijkheden!