NHL Stenden ontvangt oorkonde

dinsdag 10 maart 2020

De Associate Degree (Ad) Service, Welzijn en Zorg van NHL Stenden is samen met Ad’s van de Hanzehogeschool, hogeschool Windesheim en Zorgplein Noord gehonoreerd als ‘Koploper’ door het Actie Leer Netwerk.

nhl-stenden-ontvangt-oorkonde

5 maart mocht Marjolanda Hendriksen als teamleider NHL Stenden (midden, links: Jacobine van der Slot van de Hanzehogeschool en rechts Jose Uitdewilligen van Windesheim) de oorkonde in ontvangst nemen. Een mooi voorbeeld van leven lang leren!

Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort in zorg en welzijn. ‘Het werkveld waardeert vooral de samenwerking tussen de verschillende partijen; we denken met elkaar na over het belang van de sector. Welke betekenis heeft het niveau 5 van de Ad en welke plek krijgt het in de organisatie? Als hogescholen zijn we met elkaar op zoek naar mogelijkheden om de toenemende complexe zorg en arbeidsmarkttekorten aan te pakken’, geeft Marjolanda Hendriksen aan, teamleider Ad Service, Welzijn & Zorg van NHL Stenden.

Actie Leer Netwerk

Het Actie Leer Netwerk is een lerend netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid  en andere partners bij elkaar komen om samen te werken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Dit zijn initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in de sector.