Afbeelding
cur-classroom-english-voor-basisschoolleerkrachten
Afbeelding
cur-classroom-english-voor-basisschoolleerkrachten

Classroom English voor Teams

Start in
april
Locatie
n.t.b.
Studiedagen
n.t.b.

Ben jij leerkracht in het basisonderwijs en wil je samen met collega’s het Engels op jouw school ontwikkelen of de kwaliteit hiervan verbeteren? Dan ondersteunt deze cursus jou hierbij. De workshops worden voor het hele team op jouw eigen basisschool gegeven. Na het volgen ervan kun je effectieve en inspirerende Engelse lessen geven aan alle leeftijdsgroepen van de basisschool. Je zult merken dat jouw zelfvertrouwen in je eigen spreekvaardigheid toeneemt.

Luister- en spreekvaardigheid

In deze cursus oefen je samen met je eigen collega’s verschillende interactieve Engelse lesactiviteiten. Hierbij ligt de nadruk op het ontwikkelen van de luister- en spreekvaardigheid van jouw leerlingen en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Dit alles op een speelse en creatieve wijze. Alle activiteiten zijn beproefd en bewezen en direct toepasbaar in jouw eigen klas, ongeacht je eigen vaardigheid in de Engelse taal.

‘So let’s make English come alive in your classroom!'

Coaching

Ter aanvulling op de workshops is er de mogelijkheid om gebruik te maken van coaching in jouw eigen klas. Je bereidt een Engelse les voor en één van de cursusdocenten schuift aan in deze les. Na afloop krijg je op een opbouwende manier ‘tips en tops’.

Kenmerken

Diploma
Bewijs van deelname
Start in
april
Locatie
n.t.b.
Taal
Engels
Studieduur
Meerdere bijeenkomsten
Opleidingstype
Incompany
Lesdag
n.t.b.
Incompany
Nee

Docenten

De docenten van het ‘Classroom English’ team zijn native and near-native sprekers van de Engelse taal. Het team heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van leerkrachten bij de ontwikkeling van Engelse lessen. Alle docenten hebben ruime ervaring in het geven van Engelse lessen in het basisonderwijs.

Cursus op maat

Mocht je als leerkracht als enige van jouw basisschool of met maar 1 of 2 andere collega’s deze cursus willen volgen? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met het Language Centre.