Voorlichtingen

Als decaan weet je het als geen ander: het maken van de juiste studiekeuze is af en toe best lastig. NHL Stenden helpt jouw leerlingen graag bij deze zoektocht. We organiseren ieder jaar diverse events om kennis te maken met onze studies en hogeschool.

Wij bieden jouw leerlingen:

  • informatieve Open Dagen en Open Avonden
  • leerzame proefstudeer- en meeloopdagen
  • hulp bij de profielkeuze
  • voorlichting op locatie

Voorlichting: wat zijn je opties?

open dag

Open Dagen en Open Avonden

In gesprek met studenten of docenten, een klassikale voorlichting volgen of een rondleiding door de hogeschool; tijdens onze Open Dagen en Open Avonden kunnen leerlingen kennis maken met onze studies en ons onderwijsconcept Design Based Education.

Bekijk onze Open Dagen en Open Avonden
foto

Proefstuderen en Meelopen

Niets werkt zo goed als wanneer je iets zelf beleeft. Daarom raden we leerlingen sterk aan deel te nemen aan een Proefstudeerdag of een Meeloopdag. Zo krijgen ze een perfect beeld van hoe het is om te studeren aan NHL Stenden en de opleiding waarin ze geïnteresseerd zijn.

Ontdek onze Proefstudeer- en Meeloopdagen
International Header NHL Stenden

Hulp bij de profielkeuze

Het kiezen van een profiel is voor veel leerlingen niet eenvoudig. Want wat kun je worden met een profiel? Wij helpen jouw leerlingen graag bij de profielkeuze. Daarom organiseren we in Leeuwarden de Wegwijsdag en in Emmen de Profielkeuzedagen.

Bekijk onze Wegwijsdag en Profielkeuzedagen
studenten-laptop

Voorlichting op locatie

NHL Stenden komt naar je toe! Met een team van enthousiaste studenten en professionele voorlichters komen we graag bij je langs op jouw school. We verzorgen workshops over het maken van de juiste studiekeuze of bijvoorbeeld over de overstap van het vo/mbo naar het hbo.

Meld je nu aan voor een voorlichting op maat