Arne Heuwekemeijer

Afbeelding
Arne Heuwekemeijer
“Overtref de verwachtingen door duidelijk te maken wat jou onderscheidt van de rest.”
Arne Heuwekemeijer
Alumnus Hotel Management School

Arne is General Manager voor NH Hotel Krasnapolsky. Hij is ervan overtuigd dat het ervaren van alle werkzaamheden in de hotelbranche de sleutel tot succes is. Zodat je alles van de hoed en de rand weet en een service kunt verlenen die alle verwachtingen overtreft.

Onderschat nooit de waarde die je kunt toevoegen aan de community.

Onze mindset is de afgelopen jaren ontzettend veranderd. Er wordt een duurzame aanpak verwacht vanuit zowel onze gasten als ons personeel. Het gaat niet alleen meer om hoe vaak we de handdoeken verversen. Maar het gaat ook om de producten die we in onze spa gebruiken, onze aanpak van drinkwater en onze betrokkenheid bij lokale projecten. Zoals de lokale koekjes die we gebruiken voor onze turndownservice. Deze worden verpakt door een project voor daklozen. Daarnaast organiseren we in onze Wintertuin ‘Ontbijten tegen eenzaamheid’ voor ouderen. We krijgen daar geweldige reacties op. En dat is zo bijzonder voor hen, maar ook voor ons en onze andere gasten.

Become a game changer

Duurzaamheid is een blijvertje. Er worden nieuwe normen gesteld in wat we doen. En de lat ligt nu hoger. Dit is het moment om de stap te zetten en waarde toe te voegen.

 

Lees meer alumni verhalen