Linda Giebing

Afbeelding
Linda Giebing
“Mijn focus ligt op mijn team en het creëren van een omgeving waarin zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn.”
Linda Giebing
Alumnus Hotel Management School

Linda won in 2017 de titel: ‘Hotello van het jaar.’ Daarnaast is zij de jongste vrouw die als General Manager aan de slag ging voor Hilton in Azië-Pacific. Ze zet zich in voor diversiteit en inclusiviteit voor haar personeel en de community rond de hotelbranche.

Laat je inspireren door mogelijkheden en daag je eigen denkproces uit

Het is belangrijk om flexibel te zijn. Op deze manier kun je inspelen op het werkveld waarin er constant veranderende omstandigheden zijn. Het werken in andere culturen en landen heeft mij geleerd wat de waarde van diversiteit is. De beste ideeën ontstaan wanneer verschillende mensen op elkaars ideeën verder bouwen. Zo daag je de status quo uit en dit helpt om veranderingen door te voeren. Zo hebben we gewerkt aan creëren van werkgelegenheid voor mensen met een handicap. De obstakels die er eerst waren, hebben we vervangen door kansen. We gebruiken nu bijvoorbeeld ook gebarentaal op de werkvloer en hebben een chef de partie ingezet. Hierdoor is onze kijk voorgoed veranderd.

Become a game changer

Mijn passie is het creëren van een positieve impact op de gasten, teamleden en de community. Ik geloof echt in het vormen van gelijken kansen voor iedereen. Evenals het nemen van verantwoordelijk voor het stimuleren van duurzaamheid. Zodat we het milieu kunnen ondersteunen in de regio waar wij werken.

Lees meer alumni verhalen