Mark Struik

Afbeelding
Mark Struik
“Goede kansen zullen komen, maar soms moet je er wel om vragen.”
Mark Struik
Alumnus Hotel Management School

Tijdens Mark zijn loopbaan is de liefde voor hospitality samengesmolten met zijn passie voor sales. Als CEO van Please Ask M, de AI-assistent voor vergader- en groepsreserveringen, wil hij hotels helpen. Hierdoor kunnen medewerkers zich meer focussen op de beleving van de gasten in plaats van de organisatorische rompslomp.

Dit is hét moment op het verschil te maken

Ik hou ervan om efficiëntie te creëren. Zo kunnen we een verschil maken voor gasten. Mijn beslissingen zijn data-gedreven en gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het geeft mij veel energie om hier deel van uit te maken. Met de nieuwste technologieën kunnen we namelijk een betere en gezondere plek creëren in de horecawereld. Toen ik jaren geleden in de horeca startte, was ik niet echt bewust van de commerciële kant van de business. Maar nu zie ik hoe belangrijk het is om in te spelen op de behoefte van onze gasten. En er zijn daarin nog zoveel kansen te benutten.

Become a game changer

Durf verder te denken dan je takenpakket. Gebruik je netwerk, maar verlies je eigen rol niet uit het oog. Zo belanden de juiste mensen op het goede moment bij jou op de perfecte plek.

Lees meer alumni verhalen