Twan Hakvoort

Afbeelding
Twan Hakvoort
“Het is onmogelijk om in je eentje succes te hebben. Je hebt anderen nodig.”
Twan Hakvoort
Alumnus Hotel Management School

Twan is mede-eigenaar van hotel-restaurant-grand café 't Voorhuys en een kampioen in het bevorderen van werkgeluk. Toen hij tijdens de coronapandemie de salarissen van zijn personeel verhoogde, vonden sommigen dat gek; Twan vond het vanzelfsprekend.

Ik vergelijk mijn bedrijfsvoering met het wonen in het buitenland. Je weet dat jij degene bent die zich moet aanpassen. Jij bent namelijk de vreemde eend in de bijt. En je voelt dat het soms best een beetje eng kan zijn om je grenzen te verleggen. Maar juist op het moment dat je je aanpast en verplaatst in de mensen om je heen, ontstaat er iets heel moois. Ik pas dezelfde aanpak toe tijdens het runnen van mijn bedrijf. Het gaat erom dat je dingen vanuit het perspectief van anderen bekijkt en dat je soms risico durft te nemen. Maar dat je vooral op zoek gaat naar een andere manier om een verandering binnen je bedrijf door te voeren. Veranderingen die je bedrijf duurzamer en stabieler maken. En die ook het welzijn van je bedrijf, personeel en gasten verbeteren. Daarbij is het belangrijk dat zij zich gelukkig voelen. Op deze manier wordt je bedrijf echt een groot succes.

Become a game changer

Je bent een game changer als je kunt sturen op je doel en ook aan alles om je heen denkt. Zoek naar de win-win oplossing voor een probleem. Dat betekent dat je naast ondernemen ook oog hebt voor een ander.

Lees meer alumni verhalen