headerwebsite_landingspage_infoavond_22_juni

Online Infoavond Werken & Studeren

Twijfel je of je werk, privé en studie kunt combineren? Heb je nagedacht over je ambities en heb je hiervoor een deeltijd- of duale studie nodig? Bezoek dan de online Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 22 juni en ontdek alle hbo-opleidingen, professionele cursussen en leergangen. Op elk niveau; van associate-, bachelor-tot master degree. Hak de knoop door en start vol energie aan een nieuwe uitdaging!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze online Infoavond maak je kennis met alle informatie rondom het starten aan een deeltijd- of duale opleiding bij NHL Stenden. Je kunt online informatievideo’s bekijken en interactieve opleidingssessies volgen. Weet je niet welke opleiding bij je ambities past? Dan ga je in gesprek met een studieadviseur. Bekijk ook de ervaringsverhalen van studenten en stel je vragen tijdens de interactieve sessie van deeltijdstudent Jacco die tips geeft over het combineren van je werk met een studie. Bezoek NHL Stenden online op dinsdag 22 juni van 17:00 tot 21:00 uur.

  • Ontdek passende deeltijd- of duale opleidingen
  • Bekijk online opleidingsvideo’s
  • Volg interactieve opleidingssessies
  • Krijg online advies van Student Info of studiekeuzeadviseur
  • Volg de interactieve sessie “Tips van een deeltijdstudent”

Liever voltijd studeren? Bezoek dan de Open Dag

Wat en wanneer?

Wat?

Online Infoavond Werken & Studeren
Deeltijd- en duale opleidingen

Wanneer

Dinsdag 22 juni 2021
17.00 tot 21.00 uur

Aanmelden

Meld je alvast aan voor de online Infoavond Werken & Studeren. Je ontvangt voor het event de toegangslink tot de online omgeving met interessante informatie rondom deeltijd en duaal studeren bij NHL Stenden. Tijdens de Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 22 juni kan je interactieve sessies volgen.

sanne-faber

”Ik durfde eindelijk naar mijn innerlijke stem te luisteren”

Luister jij naar jezelf?

Zet de stap en volg je ambities!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk de video’s en stel op de infoavond direct een vraag aan de docent tijdens de interactieve Teamsessies.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook de ervaringen van andere deeltijd- en duale studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel praktische vragen aan Student Info tijdens een interactieve Teamsessies.