Afbeelding
Rengerslaan 8 in Leeuwarden
Afbeelding
Rengerslaan 8 in Leeuwarden

Seminar: Organisaties in transitie

Op donderdag 1 juni organiseert de academie International Business Administration (omvat de opleidingen Bedrijfskunde en Human Resource Management) een seminar met als thema ‘Organisaties in transitie’. Een ontmoetingsmoment bomvol inspiratiesessies. 

Organisaties hebben namelijk continu te maken met een veranderende omgeving. Hiervoor leiden wij onze studenten, in samenwerking met het bedrijfsleven, zo goed mogelijk voor op.  

Veranderingen in technologie, wet- en regelgeving, maar ook de veranderende behoefte van de klant. Voor veel organisaties is dit niet nieuw en usual business. Anders is de omvang van de uitdagingen waarmee wij te maken hebben. Duurzaam ondernemen, bijvoorbeeld, is niet langer een thema dat je zomaar kan claimen. Je moet er echt wat voor doen, je moet veranderen in de manier waarop je opereert. Het vergt leiderschap, communicatie en betrokkenheid van al je stakeholders. 

Bekijk het volledige programma en meld je aan voor de masterclass waar jij je door wilt laten inspireren*. De toegang voor dit seminar is volledig kosteloos. 

*Aanmelden is mogelijk t/m vrijdag 26 mei. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar meetingu@nhlstenden.com