Commerciële Economie (Ad) duaal/deeltijd

Studieopbouw Associate degree Commerciële Economie duaal/deeltijd

De Ad Commerciёle Economie is een tweejarige opleiding. Tijdens elk onderdeel ga je aan de slag met diverse praktijkopdrachten en krijg je theorie die jou helpt om deze opdrachten uit te voeren.

Afbeelding
Sfeer Rengerslaan

Studiebelasting

De reguliere studieduur van de opleiding is 2 jaar. Elke week is er een vaste lesdag/studiedag. Het aantal lesuren voor de opleiding is gemiddeld 8 uur per week. Daarnaast besteed je tijd aan het uitwerken van opdrachten, e-learning en zelfstudie. Zo kun je aan opdrachten werken waar en wanneer het jou uitkomt.

Je persoonlijke studiecoach

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Daarom krijg jij vanaf de eerste dag een eigen studiecoach. Hij of zij kent je en weet bovendien als geen ander wat er in het werkveld speelt. Je coach begeleidt je bij jouw studie, stages en praktijkopdrachten. Jullie bespreken ook regelmatig je studievoortgang en hoe jij jouw talenten gaat ontwikkelen.

Uniek onderwijsconcept

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Je werkt in kleine groepen, samen met medestudenten van andere opleidingen, aan reallife vraagstukken. Je leert door te doen. Je hebt de ruimte om eigen keuzes te maken in jouw leerproces en daarmee te werken aan je professionele vaardigheden.

 

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!