Commerciële Economie (Ad) duaal/deeltijd

Studieopbouw Associate degree Commerciële Economie duaal/deeltijd

De Ad Commerciёle Economie is een tweejarige opleiding. Tijdens elk onderdeel ga je aan de slag met diverse praktijkopdrachten en krijg je theorie die jou helpt om deze opdrachten uit te voeren.

Afbeelding
Sfeer Rengerslaan

Studiebelasting

De reguliere studieduur van de opleiding is 2 jaar. Elke week is er een vaste lesdag/studiedag. Het aantal lesuren voor de opleiding is gemiddeld 8 uur per week. Daarnaast besteed je tijd aan het uitwerken van opdrachten, e-learning en zelfstudie. Zo kun je aan opdrachten werken waar en wanneer het jou uitkomt.

Je persoonlijke studiecoach

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Daarom krijg jij vanaf de eerste dag een eigen studiecoach. Hij of zij kent je en weet bovendien als geen ander wat er in het werkveld speelt. Je coach begeleidt je bij jouw studie, stages en praktijkopdrachten. Jullie bespreken ook regelmatig je studievoortgang en hoe jij jouw talenten gaat ontwikkelen.

Het onderwijsconcept van de opleiding Commerciële Economie

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

 

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!