Io Vivat

Io Vivat Nostrorum Sanitas

Io Vivat Nostrorum Sanitas is een Vereniging waar je een netwerk opbouwt, vriendschappen ontstaan en je organisatorische en creatieve competenties ontwikkeld en nog veel meer. De Vereniging is opgericht op 28 september 1987. De wortels van deze vereniging, liggen in de Hospitality Management. Maar tegenwoordig, sinds een paar jaar, hebben zij hun horizon uitgebreid en een netwerk geopend voor studenten van verschillende studies door heel Leeuwarden.

Als aankomend student vraag jij jezelf vast af wat Io Vivat kan doen voor jou tijdens je studententijd in Leeuwarden. Om mee te beginnen is Io Vivat een goede plek om een uniek netwerk op te bouwen tijdens de mooiste jaren van je leven. Op dit moment heeft de Vereniging meer dan 500 actieve Leden, die altijd voor elkaar klaar staan en niet kunnen wachten op jou welkom te heten. Dit kan op hun eigen Kroeg op Herenwaltje 5, maar ook op school of in de stad. Ook kent Io Vivat een netwerk van ongeveer 5000 Oud-Leden, die in de wereld van hospitality altijd van pas kan komen.

Naast de gezelligheid die Io Vivat biedt, heeft de Vereniging ook voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling en educatie. Als Lid van Io Vivat kan je namelijk deelnemen aan een zogenaamd Commissie. Deze Commissies komen met organisatorische verantwoordelijkheden en helpen jou om verschillende competenties onder de knie te krijgen. Hiervoor verdien je ook punten op school. Io Vivat helpt onder andere NHL Stenden Hotel Management School met het organiseren van de Studie Start week voor de studenten van de Hotel Management en Associate Degree. Daarnaast organiseert de Vereniging onder andere sportevenementen, een zeilweekend, een SkIo Vivat, een Gala, en vele andere evenementen het hele jaar door!

Io Vivat biedt graag een basis voor jouw toekomst en hopen je het komende schooljaar welkom te heten.

Benieuwd naar de huidige activiteiten? Neem een kijkje op hun Facebookpagina of volg ze op Instagram: