Ontdek de studie die past bij jouw interesses

Heb je een goed beeld van wat je leuk vindt? Heb je al een studierichting in gedachten, maar heb je nog niet die ene studie gevonden die perfect past bij wat jij wilt gaan doen? Bekijk dan onze interessegebieden en ontdek jouw ideale vervolgopleiding.

Kies jouw interessegebied

media-en-communicatie

Media en Communicatie

Ben jij creatief en wil je weten hoe je een boodschap effectief overbrengt? Met een Media en Communicatie opleiding van NHL Stenden word jij dé professional die anderen inspireert!

Ontdek de opleidingen
economie-en-management-header

Economie en Management

Ben je ondernemend, creatief en heb je commercieel inzicht? Dan is een economie- of managementstudie van NHL Stenden de plek waar je jouw talenten verder ontwikkelt.

Ontdek de opleidingen
onderwijs-header

Onderwijs

Wil jij jouw passie voor een bepaald vak overbrengen op een jonge doelgroep? Bij NHL Stenden vind jij de lerarenopleiding waarbij jij je ontwikkelt tot docent van de toekomst.

Ontdek de opleidingen
toerisme-en-vrije-tijd-header

Toerisme en Vrije Tijd

Zoek jij een hbo-opleiding in de sector Toerisme en vrije tijd? Ben jij nieuwsgierig, ondernemend, creatief en houd je van organiseren? Dan is een Toerisme en vrije tijd studie van NHL Stenden jouw bestemming.

Ontdek de opleidingen
ict opleidingen

ICT

Wil je software tot in detail begrijpen en mensen verbluffen met jouw doordachte oplossingen? Kies dan voor een ICT opleiding van NHL Stenden.

Ontdek de opleidingen
zorg-en-welzijn

Zorg en Welzijn

Heb jij een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van andere mensen? Bij NHL Stenden ontwikkel jij tot een betrokken zorg- en welzijnsprofessional.

Ontdek de opleidingen
techniek-header

Techniek

Wil je met grote machines, wiskundige formules, elektrische systemen of chemische stofjes werken? Een studie van NHL Stenden is jouw startpunt voor een fascinerende carrière in de techniek.

Ontdek de opleidingen
bestuur-en-recht-header

Bestuur en Recht

Voel jij je betrokken bij de maatschappij? Wil je een steentje bijdragen aan veranderingen in de wereld? Bij NHL Stenden word je uitgedaagd om te leren in de praktijk.

Ontdek de opleidingen
hotel-management-header

Hotelmanagement

Zoek jij een studie waarin jij met jouw gastvrijheid het verschil maakt bij een nationaal of internationaal bedrijf? Kies dan voor de Stenden Hotel Management School.

Ontdek de opleidingen
ad-maritieme-techniek-duaal

Maritiem

Wil jij werken in de scheepvaart en grijp jij elke kans voor een offshore ervaring? Ontwikkel je tot maritiem professional bij NHL Stenden.

Ontdek de opleidingen