Aardbeving Turkije en Syrië

De aardbeving is een enorme ramp en heeft impact op heel veel mensen – ook op een aantal van onze medewerkers en studenten. Marc Otto: “De situatie in Turkije en Syrië is schrijnend. We betuigen ons medeleven aan alle slachtoffers en hun families. Daarom geven we hier ook ruimte aan de oproep van één van onze studenten uit Turkije, Ali Can Dogan."

"Ik ben een master student MILTEM (International Leisure, Tourism & Event Management), en ik wil graag deze boodschap doorgeven met betrekking tot de verschrikkelijke aardbevingsramp in mijn land. Momenteel ben ik zo ver weg van mijn land, dus het enige wat ik kan doen is het nieuws delen en bewustzijn creëren via (sociale) media. Elke vorm van hulp, om zo het leven van mensen te redden, vind ik belangrijk dus ik hoop dat u doneert via Giro 555 om de mensen in Syrië en Turkije te helpen. Heel erg bedankt voor uw hulp.”

We voelen nauwe betrokkenheid bij onze studenten/ medewerkers/ samenwerkingspartners die hier direct of indirect door geraakt zijn en wensen hen veel sterkte.