European Mentoring Summit 2022 – Schrijf je nu in!

Van 18 tot 20 mei 2022 wordt de 2022 EUROPEAN MENTORING top georganiseerd door International Affairs van NHL Stenden Hogeschool en Mentoring Europe. Het CvB opent, samen met Friso Douwstra (gedeputeerde Provincie Fryslân), deze bijeenkomst.

De top brengt professionals, deskundigen, onderzoekers, mentoren, mentees, bedrijfspartners, overheids- en civiele leiders en studenten samen die de mentoringbeweging in Europa en daarbuiten vertegenwoordigen.

De 2022-editie van de European Mentoring Summit richt zich op: "Formele en informele mentoring met elkaar verbinden in een holistische benadering”.

Mentorschap verbindt scholen, sociale partners, bedrijven en gezinnen met elkaar en het helpt ons daarnaast om inclusieve ecosystemen te creëren. Door formeel en informeel mentorschap en leren met elkaar te verbinden, kunnen we samenwerken en leren we van elkaar.

De conferentie brengt meer dan 250 mensen uit Europa en daarbuiten samen. Dus, wil je jouw netwerk versterken, de diversiteit van de mentoringwereld leren kennen en nieuwe inzichten uit praktijk en onderzoek opdoen en doorgeven? Schrijf je dan nu in!

Meer informatie over de European Mentoring Summit