FGD Prijs voor beste NHL Stenden student Finance, Tax & Advice

Afbeelding
NHL Stenden_FGD Prijs_groep

Donderdag 29 september 2022 won student Angelika Movsesian de FGD Prijs voor beste student van de opleiding Finance, Tax & Advice van NHL Stenden Hogeschool. Angelika sprong eruit door haar professionaliteit en haar drive zich verder te ontwikkelen. ‘’Ik ben blij verrast dat ik deze prijs heb gewonnen. Voor mij is het de bevestiging dat ik goed bezig ben!’’, aldus Angelika. Ze wint hiermee een geldbedrag van €1.000,-.

Echte doorzetter
Volgens de jury is Angelika een visitekaartje voor de opleiding. Ze is betrokken en droeg een grote steen bij aan de profilering van de opleiding. Zo was ze bijvoorbeeld vaak aanwezig tijdens open dagen om haar ervaringen te delen. Maar bovenal is Angelika een echte doorzetter. Ze begon op de middelbare school op het vmbo en stroomde daarna door naar het mbo en hbo. ‘’Ik zit eraan te denken nog een master te doen, zeker nu ik helemaal in de goede flow van het studeren zit. Dit wordt een master in het bankwezen want dat is echt mijn ding’’, vertelt Angelika. Dit laatste is ook terug te horen in de woorden van de jury die haar als echte gastvrouw in de bankwereld bestempelen.

Vitale regio
NHL Stenden en FGD Assurantiën werken al geruime tijd samen om starters vanuit de opleiding Finance, Tax & Advice uit te dagen een verdere bijdrage te leveren aan de vitale regio. ‘’De prijs is een mooie aanbeveling en ik ben ervan overtuigd dat het je als student verder helpt in je carrière’’, aldus studiebegeleider Thea Holwerda.

Over de FGD Prijs
De uitreiking van de FGD Prijs vond voor de tweede keer plaats op Landgoed Oranjewoud. De FGD Prijs is een voortzetting op de Piet van de Goot prijs die in tijden van Friesland Bank Assurantiën werd uitgereikt als hommage aan wijlen Piet Van der Goot, als directeur Friesland Bank Assurantiën. De prijs werd dit jaar uitgereikt door de mevrouw Van der Goot, die naast familieleden, vrienden, studiegenoten en vertegenwoordigers van NHL Stenden en FGD, samen met haar dochters aanwezig was.

Naast Angelika streden ook Monique van der Wal en Renee Solle voor de FGD Prijs. Zij wonnen beide een geldbedrag van €300,-.