Nieuw logo MIWB

Afbeelding
logo miwb

Het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) kent een lange, rijke geschiedenis. We bestaan sinds 1875, dat is inmiddels al bijna 150 jaar! Sinds 2018 zijn we een belangrijk submerk van NHL Stenden Hogeschool. Vanaf dat moment werken we hard aan één sterk merk: NHL Stenden. Om dit extra kracht bij te zetten, is besloten de visuele identiteit van het MIWB dichter bij die van het ‘moedermerk’ NHL Stenden te brengen. Concreet betekent dit dat we een nieuw logo krijgen.

Waarom?

Sinds de fusie werken we aan één sterk merk: NHL Stenden. Met een submerk-logo dat aansluit op het logo van het moedermerk, laten we nog meer zien dat we bij elkaar horen. Als één herkenbaar merk willen we onze overtuiging van het belang van goed onderwijs en onderzoek uitdragen.

Wat betekent dit?

Alleen ons logo verandert. De sterke merknaam Maritiem Instituut Willem Barentsz blijft hetzelfde. Het MIWB blijft wie ze is met de onderwijskwaliteit die studenten en het werkveld van ons gewend zijn. De komende tijd voeren we onze nieuwe look overal door. We passen de middelen stap voor stap aan, dat is wel zo milieuvriendelijk.

Meer nieuws