Sfeervolle kennismaking onder de Oldehove eerstejaars hotelschool studenten

Afbeelding
studenten

De StudyStartWeek bracht dit jaar tal van activiteiten om de circa 400 eerstejaars studenten van Hotel Management School NHL Stenden te verwelkomen. Na twee coronajaren, kon dit evenement gelukkig weer fysiek plaatsvinden. In het gevarieerde programma was er ruimte om kennis te maken met elkaar, met de opleiding en met het bedrijfsleven.

Gevarieerd programma

Het gevarieerde programma startte maandag 22 augustus met een opening in het Rengerspark. Daarna was er ruime gelegenheid elkaar te leren kennen, kennis te maken met Leeuwarden en met de opleiding. Een city tour was onderdeel van het programma en in verschillende workshops maakten studenten kennis met de wereld van hospitality. Hotelschool student Caspar von Velsen is mede organisator van StudyStartWeek:

We worden opgeleid tot management professionals in gastvrijheid. Gastvrijheid betekent ook iemand een warm en welkom gevoel geven. Met deze gave week willen we de nieuwe lichting studenten verwelkomen op school en in de stad.”   

Diner onder de Oldehove

Ook dit jaar was een sfeervol diner onder de Oldehove weer onderdeel van het programma. De eerstejaars studenten waren uitgenodigd voor dit diner op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Het thema was ‘black, with a touch of gold’; iedere student was in het zwart/goud gekleed. De nieuwe studenten werden bediend door de ouderejaars studenten van Hotel Management School.

Afbeelding
studenten