Stenden Hotel Management School in de prijzen

Afbeelding
Stenden Hotel Management School in de prijzen

Stenden Hotel Management School leidt al meer dan 30 jaar gewaardeerde topprofessionals in de hospitality op. Vandaag, tijdens de HotelloTOP Year Event dat plaatsvindt op de Horecava in RAI Amsterdam, sleept Stenden Hotel Management School een prestigieuze prijs in de wacht: Talent of the Year 2020!

Jeannot Peijen (Stenden Hotel Management School 2019) wint de Talent of the Year Award 2020! Hij wordt gezien als de young professional die bewonderenswaardig werk heeft afgeleverd in de gastvrijheidsbranche. Jeannot ontvangt de Talent of the Year Award voor zijn voortreffelijke studieresultaten en zijn passievolle en future proof inzet voor studenten, ziekenhuizen & onderzoek en duurzame schoonmaakmiddelen voor hotels. “Een hotello zijn betekent voor mij drie dingen: sociaal, proactief en toekomstgericht! Never give up, and look at life with a smile,” aldus onze winnaar Jeannot.

Marco ten Hoor, directeur Stenden Hotel Management School, vindt dat er geen beter bewijs bestaat. “Onze studenten zijn future proof in de hospitality industrie. Het zijn young professionals met een stevig fundament die kunnen anticiperen op veranderingen en een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.”

Afbeelding
Stenden Hotel Management School in de prijzen