FGD Prijs voor beste NHL Stenden student Financial Services management

Op dinsdag 28 september heeft Annemieke Dijkstra de FDG Prijs voor beste student van de opleiding Financial Services Management gewonnen. Op basis van de studieresultaten en de aanwezige gedragscompetenties wist zij zich als de beste afgestudeerde student van de richting Financial Services Management (FSM) te kwalificeren. De jury roemt Annemieke om haar doelgerichtheid en sociale vaardigheden. Annemieke won een geldbedrag van € 1.000,-, een ‘tombstone’ en een historisch boek.

Afbeelding
NHLStendenFGDAwardOranjewoud

Onderwijs vernieuwt

De 4-jarige HBO-opleiding FSM kent een zogenaamd duaal karakter, waarbij de student het studeren afwisselt met werken in de praktijk. Studenten in deze richting worden opgeleid tot adviseur, consultant of manager in de financiële en zakelijke dienstverlening. FSM is van groot belang voor de gevestigde financiële dienstverleners in Noord-Nederland. De opleiding FSM is nu Finance Tax and Advice die voortkomt uit de opleidingen Fiscaal Recht en Economie en Financial Services Management. Deze vernieuwing brengt een versteviging van de fiscale aspecten in de opleiding met zich mee wat een mooie verbreding is.

FGD wil een substantiële bijdrage leveren aan een vitale regio en starters vanuit deze opleiding uitdagen en kansen bieden binnen de regio. Binnen het groeiende bedrijf zijn ook legio mogelijkheden voor de student in opleiding. NHL Stenden en FGD zijn in gesprek voor een verdere samenwerking. Zij willen de student uitdagen en aan real life vraagstukken laten werken. Dit zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor alle partijen.

Over de FDG prijs

De prijs werd voor het eerst uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op Landgoed Oranjewoud bij Heerenveen.  De FGD prijs is een vervolg op de Piet van der Goot prijs die in tijden van Friesland Bank Assurantiën werd uitgereikt als hommage aan wijlen heer Van der Goot, directeur Friesland Bank Assurantiën. Bij de uitreiking van de prijs waren naast de winnende student met enkele familieleden, de andere genomineerden, de weduwe van wijlen de heer Van der Goot en vertegenwoordigers van NHL Stenden en FGD aanwezig.

Voor meer informatie:
Nienke van der Bijl-Zijlstra
06-28316938