Heleen is bewegingswetenschapper en heeft jaren ervaring als onderzoeker in de revalidatie. Ze zet haar kennis en ervaring graag in om samen met patiënten en professionals de verpleegkundige zorg te verbeteren zodat de patiënt er echt wat aan heeft.

Nothing without us, about us

geldt voor zowel zorgvrager, als professional als onderzoeker.

Afbeelding
heleen-reinders

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op via tel. +31 6 46 55 15 41 of e-mail.

UITGELICHT PROJECT

LeerSaam Noord, samen werken, samen leren. De inzet van leernetwerken en de ontwikkeling van een leerwerkmethode voor goede praktijkvoering door verzorgenden en verpleegkundigen in Friesland en Groningen.

‘LeerSaam Noord’ onderzoekt hoe verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen (van verschillende niveaus) en verzorgenden in een leernetwerk samen werken en leren. In casusbesprekingen wordt een leermethode ontwikkeld waardoor persoonsgerichte zorg en functioneren in het dagelijks leven van zorgvragers meer aandacht krijgt.

https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/kwaliteit-van-zorg/programmas/project-detail/kwaliteit-van-zorg-ondersteuning-kwaliteitsinstituut/leersaam-noord-samen-werken-samen-leren-de-inzet-van-leernetwerken-en-de-ontwikkeling-van-een-le/