De lerarenopleidingen houden graag contact met hun afgestudeerden. We willen graag weten waar afgestudeerden terecht komen en contact houden met het (toekomstige) werkveld van onze studenten. Daarnaast is lidmaatschap van het alumninetwerk voor jou de moeite waard, omdat je op die manier contact houdt met andere afgestudeerden en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Afbeelding
sfeer

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als alumni via het aanmeldformulier.

Actieve leden

Met actief betrokken leden kunnen we pas echt inspelen op wat voor jullie als afgestudeerden interessant is. Daarom is er een alumniwerkgroep actief bestaande uit een aantal mensen van de lerarenopleidingen en een oud-studente die als freelance journalist de redactie ondersteunt. Samen verzorgen zij de alumni-nieuwsbrieven en organiseren zij alumnidagen/reünies.

Andere manieren waarop je actief betrokken kunt zijn bij de lerarenopleidingen is bijvoorbeeld het verzorgen van een gastcollege. Soms is het moeilijk om de juiste gastdocent te vinden, terwijl we het wel heel belangrijk vinden dat praktijkmensen over hun werk en ervaringen komen vertellen. Ook omdat het past in de visie van de opleidingen, waar het uitwisselen van kennis met bedrijven, instellingen en oud-studenten een belangrijke rol speelt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het geven van een gastcollege? Of kunnen we je een keer benaderen voor een voorlichtingsbijeenkomst of interview? Wil je geïnformeerd worden over evenementen of over nieuwe opleidingen/cursussen die verwant zijn aan de opleiding? Vul dan het aanmeldformulier in. Onder het kopje ‘Opmerkingen’ kun je je vraag of verzoek aan NHL Stenden kwijt. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Nieuwsbrief

Twee maal per jaar verschijnt Educato, de nieuwsbrief voor alumni. Als je je bij ons hebt aangemeld voor het alumninetwerk, dan ontvang je deze nieuwsbrief automatisch.
Afbeelding
interessegebieden-communicatiemediaenvormgeving.jpg

Educator oktober 2018