Onze alumni zijn verspreid over de hele wereld en dragen bij aan een duurzaam en eerlijk leisure-, tourism- en eventslandschap. De alumni spelen een cruciale rol in de accreditatie en kwaliteitscontrole van ons programma en worden jaarlijks verwelkomd om nieuwe studenten te adviseren over hun loopbaantraject. We hechten veel waarde aan onze alumni en willen graag in contact blijven! Alumni vormen een waardevol netwerk dat leidt tot kansen op werk en projecten. Mis het niet en blijf in contact met dit netwerk van gelijkgestemden. Meld je aan via het formulier op deze pagina.  

Afbeelding
 Amber Herrewijn

Aanmelden

Nog niet in ons alumnibestand?

Meld je aan bij ons netwerk voor vacaturemeldingen, ontwikkelingen in onze branche en blijf op de hoogte van aankomende evenementen en reünies. Volg ons ook de LinkedIn MILTEM alumnipagina voor updates en nieuws van belangrijke branchepartners.  

Op zoek naar onderzoek en data?

Onze huidige masterstudenten zijn altijd op zoek naar onderzoek in opdracht voor afstudeerdoeleinden. Vraag het ons! Kijk voor workshops, keynotes en toekomstscenarioplanning of ons European Tourism Futures Institute je kan helpen.  

Onze alumnicoördinator Amber Herrewijn komt graag met je in contact via Amber.herrewijn@nhlstenden.com en/of LinkedIn