De afdeling Communicatie houdt graag contact met haar afgestudeerden. We willen graag weten waar afgestudeerden terecht komen en contact houden met het (toekomstige) werkveld van onze studenten. Daarnaast is lidmaatschap van het alumninetwerk voor jou de moeite waard, omdat je op die manier contact houdt met andere afgestudeerden en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Afbeelding
sfeer

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als alumni via het aanmeldformulier.

Actieve leden

Met actief betrokken leden kunnen we pas echt inspelen op wat voor jullie als afgestudeerden interessant is. Daarom is er een alumniwerkgroep actief bestaande uit een aantal mensen van de afdeling Communicatie en een aantal oud-studenten. Samen verzorgen zij de alumni-nieuwsbrieven en organiseren zij alumnidagen/reünies. Zou jij ook willen deelnemen aan de alumniwerkgroep? Vermeld dit dan op het aanmeldformulier onder opmerkingen.

Andere manieren waarop je actief betrokken kunt zijn bij de afdeling Communicatie zijn bijvoorbeeld het begeleiden van stagiaires, het verzorgen van een excursie, een praktijkopdracht of een gastcollege. Soms is het moeilijk om de juiste gastdocent te vinden, terwijl we het wel heel belangrijk vinden dat praktijkmensen over hun werk en ervaringen komen vertellen. Ook omdat het past in de visie van de opleiding, waar het uitwisselen van kennis met bedrijven, instellingen en oud-studenten een belangrijke rol speelt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het geven van een gastcollege? Of kunnen we je een keer benaderen voor een voorlichtingsbijeenkomst of interview? Wil je geïnformeerd worden over evenementen of over nieuwe opleidingen/cursussen die verwant zijn aan de opleiding? Vul dan het aanmeldformulier in. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je al in ons bestand staat. Onder het kopje "Opmerkingen"  kun je je vraag of verzoek aan de NHL kwijt. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Nieuwsbrief

Twee maal per jaar verschijnt Intercomm, de nieuwsbrief voor alumni. Als je je bij ons hebt aangemeld voor het alumninetwerk, dan ontvang je deze nieuwsbrief automatisch.
Afbeelding
interessegebieden-communicatiemediaenvormgeving.jpg

Alumniblad juli 2017