Bij Leisure & Events Management zijn alumni ontzettend belangrijk. In ons werkveld kom je elkaar overal tegen en is samenwerken en netwerken cruciaal. Veel van onze alumni zijn dan ook verbonden aan het stagenetwerk. Maar ook jullie input over de kwaliteit en de (door)ontwikkeling van het programma is zeer waardevol. Alumni zijn dan ook betrokken bij accreditaties, open dagen en kwaliteitsmetingen. Kortom, het alumninetwerk ben jij, maar zijn we vooral met elkaar! 

Afbeelding
DEF 7 IJS LOS jury

Aanmelden

Nog niet in ons alumnibestand?

Ook zijn alumni elk jaar van harte welkom bij onze evenementen. Zie de kalender en mededelingen op LinkedIn voor evenementen en reünies. Vaak zijn voor alumni gratis tickets beschikbaar. We houden graag contact met je en nodigen je ook uit een gastcollege te komen geven, of voor een carrière coffee talk met onze studenten. We zien je graag terug op onze afdeling! 

Ook betekenen de huidige studenten graag iets voor alumni. Ze staan klaar om vrijwilligerswerk te doen, voor kleine en lange stages en om aan projecten en onderzoek (mee) te werken. Wees vrij om contact op te nemen voor de mogelijkheden. 

 

Volg ons ook op de alumni LinkedInpagina, voor mooie vacatures en informatie over de branche.  

Onze alumnicoördinator Alec Messchaert komt graag met je in contact via alec.messchaert@nhlstenden.com en/of LinkedIn