Welkom op de alumni pagina van Tourism Management, NHL Stenden!  
Het alumninetwerk van Tourism Management is internationaal, want we hebben alumni over de hele wereld. Wij blijven graag in contact met jullie na het afstuderen, want jullie verhalen doen er toe; jullie ervaringen zijn het delen waard! Wij, de huidige studenten en docenten, kunnen veel leren van jullie expertise en we doen hier ons voordeel mee in het studieprogramma.  

Afbeelding
Christiaan vd Ham

Aanmelden

Nog niet in ons alumnibestand?

Bovendien zijn medealumni ook nieuwsgierig naar elkaars verhalen. Men vraagt zich af waar oud-medestudenten leven en werken. Volg deze website en informeer jezelf over alumni-evenementen, met als hoogtepunt onze jaarlijkse ‘get-together’ op de ITB Berlin. Daarnaast verzamelen wij verhalen, advies en delen wij ook graag (stage)vacatures met onze studenten en mede-alumni. 

Het doel van het alumninetwerk is om verbinding te creëren. Zo steunen en inspireren we elkaar. Mocht je een (stage)vacature hebben, laat het ons weten; we delen de vacatures graag. De combinatie van student en een bedrijf waar een oud-student werkt, is vaak succesvol gebleken!  

Wij hopen je te mogen verwelkomen in het netwerk. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Tourism Management alumnicoördinator Christiaan van der Ham: Christiaan.van.der.ham@nhlstenden.com en/of Christiaan van der Ham | LinkedIn 

Ons Tourism Management alumni netwerk vind je ook op LinkedIn en Facebook 

Volg Tourism Management op Instagram en Facebook of luister onze podcast