Word lid van ons Alumni Platform! 

Bij Hotel Management School Leeuwarden wordt tijdens de studie een sterke band opgebouwd die ook na het afstuderen blijft bestaan. Sterker nog, onze community groeit ieder jaar! Onze alumni vind je overal terug, zowel in de hospitality industrie als daarbuiten, wat samenwerking en netwerken essentieel maakt. 

Daarom hebben we ons eigen Alumni Platform, ontworpen om onze alumni en de hospitality industrie met elkaar te verbinden! Breid je professionele netwerk uit, kom in contact met mede-Hotello's uit Leeuwarden en blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en carrièremogelijkheden. Ben je aan het reizen en vraag je je af welke Hotello in de buurt is? Ben je op zoek naar nieuw talent of ben je zelf klaar voor een nieuwe uitdaging? Onze community staat voor je klaar! 

 

Laten we in contact blijven en meld je aan voor ons Alumni Platform! 

Afbeelding
070722_stenden_globalthinking

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als alumni via het aanmeldformulier.

Naast ons Alumni Platform organiseert Hotel Management School Leeuwarden ook meerdere evenementen waarvan sommige exclusief voor alumni. Deze bieden onze afgestudeerden de kans om weer samen te komen, herinneringen op te halen en nieuwe connecties te maken met mede-alumni. Zo blijven we de band binnen ons alumni netwerk versterken en creëren we een omgeving van voortdurende groei en samenwerking. 

Samenwerkingen met het werkveld

Ben je benieuwd naar mogelijke samenwerkingen met Hotel Management School Leeuwarden? Denk bijvoorbeeld aan stages, studieprojecten, evenementen of gastcolleges. Bezoek dan eens ons Industry Platform www.creatingwhatsnext.com en volg ons op LinkedIn. Het werkveld vormt de kern van ons onderwijsprogramma en we zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het werkveld bij onze opleiding te betrekken.