Stages en praktijkopdrachten

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden Hogeschool. In alles wat we doen, hebben we een duidelijke focus op wat de praktijk van ons vraagt. Daarbij kunnen we niet zonder enthousiaste partners in het werkveld. Organisaties en ondernemers die samen met ons kennis in de praktijk brengen. Ben je op zoek naar een enthousiaste stagiair of afstudeerder? Of heb je een uitdagende case voor onze studenten, docenten en onderzoekers? Laat het ons weten!

Leren door te doen

Onze studenten leren door te doen. Bij NHL Stenden betrekken we de praktijk vanaf het eerste moment bij ons onderwijs en onderzoek. Hiermee dragen we bij aan de ontwikkeling van praktijkgerichte kennis. En we kunnen direct testen of een oplossing in de praktijk werkt.

Heb je een uitdagende opdracht of ben je op zoek naar een stagiair of afstudeerder? Neem dan contact op met het stagebureau van de opleiding waar jouw vraagstuk bij past. Weet je niet zeker welke opleiding past bij jouw verzoek? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier voor stage- en praktijkopdrachten.

Neem contact met ons op

Stagebureaus