Een baan van betekenis

Werken bij NHL Stenden betekent werken in een uitdagende omgeving waar je iets kunt betekenen voor studenten, de maatschappij en je collega’s. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast de cao-hbo hebben we een aantal unieke NHL Stenden voorwaarden. Voorwaarden die net even anders zijn.

2.500 topcollega’s

Bij ons krijg je maar liefst 2.500 topcollega’s cadeau. Collega’s die anders kijken én anders doen. Collega’s die je uitdagen en inspireren. Collega’s waarmee je samen het verschil maakt voor onze 24.000 studenten. Wil je er anders alvast een paar ontmoeten? Je vindt ze hier.

Kansen om jezelf te ontwikkelen

Jezelf een leven lang blijven ontwikkelen? Daar zijn we natuurlijk een hogeschool voor. Met keuze uit honderden opleidingen en cursussen kun jij jezelf blijven uitdagen en nieuwe dingen leren. We bieden volop mogelijkheden om door te groeien of om te switchen van functie. Nog niet bevoegd of nog lang niet uitgeleerd? Dan kun je bij ons ook terecht voor het behalen van je onderwijsbevoegdheid en voor verschillende masteropleidingen.

Internationale mogelijkheden

Internationaliteit zit in ons DNA. Wil jij je horizon verbreden en je grenzen verleggen? Check dan de mogelijkheden om bijvoorbeeld les te geven op onze Grand Tour locaties Thailand, Indonesië en Zuid-Afrika. Inspiratie opdoen elders in het buitenland? Dan bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de internationale weken in Spanje, Portugal of een van de andere Europese landen. Na zo’n ervaring bekijk je de wereld vaak heel anders.

Onderwijsconcept DBE

Studeren doe je bij ons niet in de collegebanken. Sterker nog; we laten onze studenten liever ontdekken wat er in de praktijk gebeurt. Daarom kiezen we voor een uitdagend concept: Design Based Education. Waarbij studenten in ateliers werken aan actuele vragen uit het werkveld. Ze onderzoeken, maken prototypes, testen uit en leren van fouten. Dit doen ze voor én samen met bijvoorbeeld een gemeente, een groot bedrijf of de groenteboer om de hoek. Als docent sta je als coach naast de studenten. Je vertelt ze niet hoe het zit, maar daagt ze uit om zelf op onderzoek uit te gaan. Hoe kan het ook anders.

Flexibel

Een gezin, hobby’s, vrienden of een eigen onderneming. Dat er naast werken bij ons ook andere dingen belangrijk voor je zijn, dat snappen wij als geen ander. We dragen daarom graag bij aan een goede balans tussen werk en privé. Samen kijken we naar je werkdagen, werktijden en het aantal uren dat je wilt werken in een week. Daarnaast bieden we betaald ouderschapsverlof, werktijdvermindering voor bijna AOW’ers en duurzaam inzetbaarheidsuren voor een goede balans tussen werk en privé.

Gezond & Vitaal

Bij NHL Stenden gaat het niet alleen om je werkprestaties, ook om hoe je je voelt. Alles begint met goede zorg voor jezelf en hierin staat jouw duurzame inzetbaarheid centraal. Gezond en vitaal zijn en blijven is meer dan bewegen en gezond eten. We bieden je daarom een breed aanbod waarin aandacht is voor sport, gezondheid, werk, talent en drijfveren.

Hybride werken

Het fenomeen thuiswerken is in onze maatschappij en binnen onze hogeschool niet meer weg te denken. Thuiswerken is net zo normaal geworden als op locatie werken en thuiswerken wordt goed gefaciliteerd.

Vakantie

In het onderwijs werken is hard werken. Daar staat tegenover dat je ook kunt genieten van 11 vakantieweken per jaar. Dat is nog eens wat anders.

Salaris en vergoeding

Voor je inzet krijg je natuurlijk ook iets van ons; salaris. Jouw functie bepaalt in welke salarisschaal uit de cao-hbo je valt. En dat is nog niet alles. Jaarlijks ontvang je bovenop je salaris 8% vakantiegeld en tegen het eind van het jaar 8,3% eindejaarsuitkering op je bruto jaarsalaris.

Er is meer

  • Een maandelijkse internet- en thuiswerkvergoeding
  • Korting bij aanschaf van software en IT-producten via IT-webwinkel Surfspot
  • De mogelijkheid om gratis te sporten op of in de buurt van onze locaties en met belastingvoordeel in je eigen woonplaats
  • Een tegemoetkoming op je ziektekostenverzekeringen
  • Een Fitbit of healthcheck? Je kunt tot €130,- declareren aan middelen die jou kunnen helpen om fit en vitaal te blijven