Ontdek studeren in Emmen

In de regio Emmen valt veel te ondernemen. Zo bevindt zich in de binnenstad van Emmen het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland, met zowel vestigingen van grote ketens als gezellige kleine winkeltjes. Daarnaast vind je in de binnenstad van Emmen een grote diversiteit aan restaurants, kroegen en terrasjes.

Houd je van cultuur, theater of film? Dan voel je je in Emmen helemaal thuis. In het centrum vind je bijvoorbeeld belevenispark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Genieten van een avondje film of theater? Bekijk de laatste films in bioscoop Utopolis of bezoek een (theater)voorstelling in het Atlas Theater.

Vind je het belangrijk om te kunnen sporten naast je studie? Met de studentensportkaart kan je voor weinig geld sporten bij de vele sportclubs, sportscholen, tennisbanen of zwembaden in Emmen.

Opleidingen

In Emmen worden 18 voltijd, 4 deeltijd en 3 duale opleidingen aangeboden in diverse interessegebieden. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Emmen?

Locatie Emmen

De hogeschool

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de hogeschool van binnen te bekijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er op dit moment in Emmen uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Bekijk de foto's
Video

Studie Start Week 2019

Start je in september met studeren dan neem jij in de studiestartweek deel aan verschillende activiteiten van de opleiding. Naast een informatief deel van de studie start week is fun natuurlijk ook belangrijk. Jij gaat samen met je nieuwe klasgenoten Emmen ontdekken.

Bekijk de video

Meer informatie over Emmen