Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in studentenstad Groningen kun je verschillende pabo-opleidingen volgen. Je vindt hier onder andere de Academische pabo. Het is een kleine locatie, met veel mogelijkheden. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek.

hogeschool_groningen.jpg

De hogeschool

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de hogeschool van binnen te bekijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er op dit moment in Groningen uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Studentenhuisvesting

De vraag naar studentenhuisvesting is groot in populaire studentensteden als Groningen. Daarom moet je maanden voor je aankomst beginnen met het zoeken naar woonruimte, bij voorkeur 3-4 maanden. Er is een Engelstalige website beschikbaar voor alle (aankomende) studenten die (gaan) studeren in Groningen. Hier vind je alle informatie over beschikbare woonruimtes, waar je op moet letten bij het zoeken van woonruimte en faq’s.

Online zoeken naar woonruimte

Via deze Facebookomgeving kun je vragen stellen over huisvesting in Groningen.

Opleidingen

In Groningen worden 3 voltijd en 12 deeltijd opleidingen aangeboden in het interessegebied Onderwijs, Zorg en Welzijn. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Groningen?