StudieStartWeek

StudyStartWeek

Je hebt je aangemeld bij de NHL Stenden als voltijd- of deeltijdstudent. Voor jou start een nieuwe periode in een nieuwe omgeving. De StudyStartWeek is jouw kennismaking met de nieuwe hogeschool, de opleiding, de docenten, studiegenoten én… jouw studiestad!

Open Up to each other!

Voor alle studenten vindt de introductie plaats in de StudyStartWeek. Die is voor de meeste opleidingen van 23 t/m 27 augustus. Enkele opleidingen starten een week later. Kijk op Studystartweek.com voor jouw specifieke opleidingsinformatie. We zijn enorm blij met de positieve ontwikkelingen rondom Corona! Het betekent dat we van jouw eerste week met je medestudenten weer iets meer een feestje kunnen maken en weer bredere activiteiten aan kunnen bieden. Daar zijn we erg blij mee! Verandert er in de zomer iets in de regels? Dan laten we je dat hier direct weten. Laten we elkaar weer snel ontmoeten; Open up to each other! We verheugen ons op je komst!

Meer informatie?

Voor alle eerstejaars studenten van NHL Stenden hebben we een website in het leven geroepen: www.studystartweek.com. Hier vind je alle belangrijke informatie over het programma van de StudyStartWeek.

Naar website

Sfeerimpressie