Bij het CfE is geen enkele vraag te gek. Maak kennis met de ondernemende en like-minded people van de community. Sluit je aan bij de community van doeners, aanpakkers en doorpakkers. Waarin iedereen elkaar steunt en helpt om verder te komen. Samen kom je eenmaal verder dan alleen.  

  • Onze community kent studenten van alle disciplines van NHL Stenden, dat is gaaf en inspirerend. 
  • Bij het CfE leer je elkaar goed kennen, zo bouw je aan een vriendengroep van gelijkgestemden waarin elkaar helpen voorop staat. Waar kan jij iemand mee van dienst zijn? 
  • Heb jij ideeën over welke gastspreker er op het podium moet staan of wat voor event er georganiseerd moet worden? Als community lid is dit óók jouw community en dus is er veel mogelijk! 

Wanneer jij je inschrijft voor de community word je uitgenodigd voor een intakegesprek met één van de community managers. Zij maken je wegwijs in de community en helpen je graag bij de stappen die je kan zetten om je ondernemerschapsambitie waar te maken. 

Sluit jij je aan bij de community van ondernemende studenten?  

 

In onze community helpen wij je als student verder met:

Start Scan

Wanneer je bij onze community aansluit dan doen we een Start Scan via het aanmeldformulier. Dit om inzichtelijk te maken waar jij staat met jouw onderneming. Zo kunnen we je nóg beter op weg helpen.

Werkplekken

Op onze locaties in Leeuwarden en Emmen vind je inspirerende werkplekken binnen de CfE community waar je gebruik van mag maken. Een plek om samen te werken met ondernemende studenten en ondernemers. Bijvoorbeeld om te brainstormen over je doelgroep.

Whatsapp groep

Vraagje: ‘heeft iemand ervaring met domeinnamen?’, of ‘hoeveel uur besteed jij aan je bedrijf?’. In onze whatsappgroep, met daarin al onze CfE’ers, krijg je binnen no-time antwoord op je vraag.

CfE Support

Maak gebruik van ons supportteam voor advies. Loop gerust langs bij het CfE, maak gebruik van het inloopspreekuur of maak een afspraak met één van onze experts en krijg de support die jij nodig hebt.

Coach

Wil je stagelopen in je eigen bedrijf? Je wordt gematcht met een van onze coaches, een ondernemer met een soortgelijke business als die van jou, waarmee je kunt sparren over je bedrijf.

Workshops en evenementen

Van bijzondere verhalen van ondernemers tot het bedenken van je businessmodel. Samen met onze partners organiseren we inspirerende en leerzame workshops en evenementen.

Programma / Journey

Ga met gelijkgestemden aan de slag in een programma van 10 weken met jouw persoonlijke ondernemerschapsambitie.