Bij het CfE is, zoals we al zeiden, geen enkele vraag te gek. In onze community helpen wij je als student verder met:

Startup Idea Scan

Wanneer je bij onze community aansluit dan krijg je eenStartup Idea Scan. Dat betekent simpel gezegd dat we samen jouw bedrijf of idee doorlopen. Waar sta je? Wat wil je bereiken en waar kun je hulp bij gebruiken?

Werkplekken

Op onze locaties in Leeuwarden en Emmen vind je inspirerende werkplekken binnen de CfE community waar je gebruik van mag maken. Een plek om samen te werken met ondernemende studenten en ondernemers. Bijvoorbeeld om te brainstormen over je doelgroep.

Whatsapp groep

Vraagje: ‘heeft iemand ervaring met domeinnamen?’, of ‘hoeveel uur besteed jij aan je bedrijf?’. In onze whatsappgroep, met daarin al onze Ceffer’s, krijg je binnen no-time antwoord op je vraag.

Ask the expert

Loop je tegen een juridisch probleem aan of heb je een marketingvraag? Dan kun je eenmalig sparren met een expert op dat gebied. Bijvoorbeeld een jurist of social media-goeroe.

Coach

Wil je stagelopen in je eigen bedrijf? Je wordt gematcht met een van onze coaches, een ondernemer met een soortgelijke business als die van jou, waarmee je kunt sparren over je bedrijf.

Workshops en evenementen

Van bijzondere verhalen van ondernemers tot het bedenken van je businessmodel. Samen met onze partners organiseren we inspirerende en leerzame workshops en evenementen.