Adheen Purayil

Afbeelding
Adheen Purayil
“Docenten zijn betrokken, hands-on en erg praktijkgericht”
Adheen Purayil
Student International Logistics Management

Adheen Purayil, (21) student Logistics Management, is een kind van de wereld. Hij is geboren in India en heeft daarna gewoond in United Arab Emirates (UAE) en studeert nu al twee jaar in Nederland. Naast studeren houdt Adheen van reizen en wil hij graag veel ervaringen opdoen.

“Tijdens mijn reizen heb ik veel verschillende culturen ervaren en beter leren kennen. De opleiding sprak mij daarom ook direct aan, want je houdt je niet alleen bezig met logistieke processen, maar ook met de mensen binnen deze processen. Dat past heel goed bij het feit dat ik heel open minded ben en interesse heb in mensen. Dat ga ik later ook combineren. Ik wil in de toekomst de schakel zijn tussen de klant en de producent. Op deze manier blijf ik veel contact houden met mensen.”

Internationaal karakter en werkvormen

“Zelf studeer ik bij de vestiging in Emmen. Die is niet te groot en de verhouding van het aantal docenten en studenten is goed. Doordat de school compact is, ken je snel vele studenten van andere opleidingen. Ook de docenten zijn makkelijk en goed te benaderen. Ze helpen je een echte professional te worden.”

Design Based Education

“Binnen de studie werken we met het opleidingsconcept Design Based Education. Ik werk met medestudenten aan opdrachten uit en met de praktijk. Hierdoor komen theorie en praktijk ook echt samen. Door de kleine groepjes is het hands-on karakter belangrijk, we moeten allemaal de schouders eronder zetten, en hierdoor ontwikkel ik mij steeds meer als persoon.”

Meer weten over de opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Logistics Management.