Afbeelding
ba-logistics-management-vt-emmen.jpg
Afbeelding
ba-logistics-management-vt-emmen.jpg

Logistics Management

Ben jij een echt organisatietalent en zie jij waar het beter en efficiënter kan? Ben jij een echte probleemoplosser en durf jij knopen door te hakken?

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Emmen
Diploma
Bachelor

Wil jij een bijdrage leveren aan het behalen van de Sustainable Development Goals? Dan is de beste Logistics Management opleiding van Nederland echt iets voor jou!

  • Zeer goede kansen op een leuke, goedbetaalde baan bij allerlei bedrijven, zowel regionaal, nationaal als internationaal.
  • Je leert organisaties adviseren in het verduurzamen van processen en daarmee te laten bijdragen in het behalen van de klimaatdoelstellingen.
  • Stages bij bedrijven zoals Nike, Oldenburger Fritom, Bol.com, MCS, Scania, Ikea, Unilever en PepsiCo.
  • Je leert alles over logistiek, marketing, magazijn, transport, inkoop, voorraadbeheer, productie en samenwerking in de keten met andere bedrijven.
  • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
Afbeelding
Lindsay Stegenga

Open Avond

30 maart 2023, 18:00 tot 21:00

Open Avond

Studiekenmerken Logistics Management

Diploma
Bachelor
Start in
september
Locatie
Emmen
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de opleiding Logistics Management?

Huidige supply chains (toeleveringsketens) zijn voor het grote deel gebaseerd op het ontwikkelen van producten die na gebruik worden vernietigd. Dit leidt tot uitputting van natuurlijke grondstoffen (materialen, water, energie, land). Om onze economisch groei in stand te kunnen houden, moeten bedrijven overstappen naar een circulaire economie. In een circulaire economie zijn voor productie en distributie minder grondstoffen nodig, de producten zijn ontwikkeld voor een langere levensduur en kunnen eenvoudig hergebruikt worden.

Het studieprogramma gaat in op alle gebieden van de supply chain: van inkoop, voorraadbeheer, opslag, productie, planning tot distributie. Deze gebieden worden met elkaar verbonden door middel van supply chain management. In elke periode is duurzaamheid binnen de supply chain een belangrijk onderdeel. Tijdens de opleiding ga je bezig met relevante thema’s binnen het supply chain vakgebied zoals risicomanagement, lean six sigma, internationale logistiek, e-commerce, innovatie, verandermanagement en informatietechnologie. Durf jij deze uitdaging aan?

English please

De voertaal binnen de opleiding is Engelstalig, zo bereiden wij je voor op een baan overal ter wereld. Mocht je tijdens de lessen in het Engels er niet uit komen, dan mag je de vraag altijd in het Nederlands stellen. De docenten en medestudenten helpen je namelijk graag. Onze student David is één van de studenten die medestudenten graag helpt. Benieuwd naar hoe hij de studie ervaart? Lees hier zijn verhaal.

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-floor-veuger.jpg
“Logistiek gaat om meer dan vrachtwagens en goederen”
Afbeelding
ervaringsverhaal-floor-veuger.jpg
Floor Veuger
Student Logistics Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!