Praktische zaken Logistics Management

Hieronder vind je de toelatingseisen en informatie over de toelatingsprocedure voor de opleiding Bachelor Logistics Management.

Afbeelding
sfeer-ba-logistics-management-vt-emmen03.jpg

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Bachelor Logistics Management heb je één van de volgende diploma’s nodig:

Voldoe je niet aan de toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek de mogelijkheden.

Accreditaties en keurmerken

De opleiding Logistics Management heeft de volgende accreditaties en keurmerken:

  • Nederlands- Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO)
  • Bijzonder Kenmerk Green Logistics (NVAO)

De opleiding Logistics Management van NHL Stenden is als enige in Nederland gecertificeerd met kenmerk Green Logistics waarbij een speciale focus is op Duurzaam Supply Chain Management. Hierdoor maakt de opleiding veel koppelingen met circulaire economie en kan jij je hierin specialiseren. Tijdens de opleiding worden binnen de vakken verschillende onderwerpen op het gebied van duurzaamheid behandeld. Je kan hierbij denken aan het milieuvriendelijker maken van transport, het meeontwerpen van duurzame magazijnen, hergebruik van grondstoffen en het verminderen van verpakkingsmaterialen.

Je hebt de mogelijkheid om tijdens de opleiding opdrachten, stages en onderzoeken te verrichten die zich deels richten op het verduurzamen van organisaties en haar bedrijfsprocessen.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730

Afbeelding
tour

Virtual Tour Emmen

Beleef onze campus in Emmen, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!