Afbeelding
ba-commerciele-economie-vt-lwd-emmen.jpg
Afbeelding
ba-commerciele-economie-vt-lwd-emmen.jpg

Commerciële Economie

Zie jij jezelf al werken in een marketing- of salesfunctie bij Coolblue of bol.com? En wil je je creativiteit en ook je ondernemerschap verder ontwikkelen? Kies voor de Bachelor Commerciële Economie.

Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Bachelor of Science

Dit is waarom de opleiding Commerciële Economie een perfecte match is voor jou;

  • De opleiding Commerciële Economie van NHL Stenden in Emmen is de beste opleiding in haar soort volgens de Keuzegids Hbo 2022.
  • Direct aan de slag met opdrachten uit de praktijk.
  • Een opleiding die perfect aansluit op het bedrijfsleven.
Afbeelding
 Studiekeuze Felicia

Open Dagen

Zaterdag 13 november (op locatie) Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november (online), Kies een tijdstip naar keuze op locatie of kom online tussen 17.00-21.00 uur

Open Dag

Wat staat je te wachten?

Als commercieel econoom moet je van veel zaken verstand hebben. Daarom ontwikkel je direct aan het begin van de opleiding al een brede basis. Je werkt vanaf het eerste jaar aan opdrachten uit de praktijk. Zo kom je er al snel achter hoe het er straks aan toe gaat. Je leert samenwerken, pitchen en netwerken. En je leert omgaan met een wereld die steeds sneller verandert. Wat doe je bijvoorbeeld met influencer marketing en Growth Hacking?

Door regelmatig onderzoeken uit te voeren, kom je erachter wat klanten willen. Jij leert hoe je de juiste doelgroep bereikt en je product echt onderscheidend maakt. Bedrijven staan straks te springen om jouw inzichten! Inzichten die je niet alleen verkrijgt door met mensen te praten, maar ook door analyses uit te voeren met behulp van allerlei tools. Jij weet met je commerciële mindset kansen in de markt te herkennen én te benutten.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Science
Start in
september
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar

Andere varianten