Afbeelding
ba-marketing-management-vt-emmen.jpg
Afbeelding
ba-marketing-management-vt-emmen.jpg

Marketing Management

Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Emmen
Diploma
Bachelor of Science

Vind jij het interessant om te begrijpen wat mensen van verschillende culturen beweegt om een product wel of niet te kopen? En wil je leren hoe je dat proces kunt beïnvloeden met on- én offline marketing? Met de Engelstalige opleiding Marketing Management ben je straks in staat dat op strategisch en analytisch niveau te doen. En altijd met een flinke dosis creativiteit!

  • In de Top 3 opleidingen in haar soort volgens de Keuzegids HBO 2021.
  • Je leert werken zoals marketeers dat doen: in campagne- en projectteams.
  • Je werkt aan interessante projecten voor het (internationale) bedrijfsleven.
  • Je leert alles over de nieuwste trends op het gebied van online marketing.
Afbeelding
 Studiekeuze Felicia

Open Dagen

Zaterdag 13 november (op locatie) Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november (online), Kies een tijdstip naar keuze op locatie of kom online tussen 17.00-21.00 uur

Open Dag

Wat staat je te wachten?

​Je leert alles op over de nieuwste trends op het gebied van online marketing en marktonderzoek. Ontdek hoe je met behulp van online en offline middelen meer klanten kunt trekken en aan jouw merk verbindt. Hoe zorg je ervoor dat consumenten hun tijd en geld aan jouw product besteden? Hoe breng je producten en concepten onder de aandacht van internationale prospects en klanten? Krachtige merken bouw je door goed te luisteren naar je klanten en de juiste informatie te verzamelen en te analyseren. Dit leer je door te doen! Daarom werk je veel samen in kleine groepen aan praktijkopdrachten.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Science
Start in
september
Locatie
Emmen
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar